0 item(s) 

Over ons

Enkele jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Voor “Eersteklas Tweedehands” ben ik altijd op zoek naar leuke en vaak unieke spullen, die we voor een goede prijs kunnen aanbieden.

We zien in het laatste decennium een toename van de waardering voor oude spullen. Wat in de vorige eeuw nog werd weggegooid plaatsen wij weer in de etalage. Op deze manier krijgt het vaasje of de stoel uit grootmoeders tijd een tweede kans.

Een compleet nieuw ingerichte inboedel is mooi, maar mist toch vaak wat persoonlijkheid. Juist de combinatie van oud en nieuw geeft in een interieur vaak net dat beetje extra. Hoe leuk is het om een betaalbaar en bijzonder item te vinden, daarvan te genieten en complimenten te ontvangen?

In deze tijd, waarin teveel bruikbare spullen worden afgedankt, dragen we bovendien bij aan hergebruik en dat is goed voor het milieu.

Een interessant onderdeel van dit werk is dat ik in contact kom met veel verschillende mensen, maar ook in dit werkveld gaat er steeds meer via internet. Omdat ons bedrijf inmiddels heel veel verschillende spullen heeft verzameld, werd het tijd voor een eigen webshop.

Namens Eersteklas Tweedehands wens ik u veel winkelplezier!

Ruud Eerkens (eigenaar)

Eersteklas Tweedehands unieke artikelen

Eersteklas-tweedehands.nl is onderdeel van RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst. Heeft u vragen? Een bericht kan via de Contact Pagina verstuurd worden.