0 item(s) 

Klantenservice

Betalen

U kunt in onze webshop op de volgende manieren betalen:
– iDEAL
– Bankoverschrift

Levering producten

We streven binnen 5 werkdagen uw pakket te leveren.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Klachten

Bij Eersteklas Tweedehands verkopen we gebruikte artikelen. Deze kunnen gebruikssporen bevatten. Met gebruikssporen bedoelen we schade die ontstaat tijdens het normale dagelijkse gebruik zoals een kras of een vlek. De staat van het product geven we bij elk artikel aan.

Mocht het desondanks voorkomen dat u niet tevreden bent over het product dat u heeft ontvangen, neemt u dan contact met ons op. Houdt uw bestelgegevens bij de hand, we kunnen u dan sneller en beter van dienst zijn. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Een klacht indienen kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Verzendkosten

Verzenden van de artikelen kost € 7.25. De kosten voor het verzenden naar Belgie is € 13,00 voor een pakket onder de 2 kilo en € 19,50 voor een pakket boven de 2 kilo. Vanaf € 100,00 versturen wij de goederen gratis. Sommige artikelen kunnen we niet versturen. Deze moeten worden opgehaald. Dit staat bij de artikelen vermeld.

Onze gegevens:
Stationsweg 33 9671 AM Winschoten
Tel. 0597-43 36 08
Mob. 06-27 41 48 08

Een bericht kan via de Contact Pagina verstuurd worden.